Opel tigra 1400 16 v: egr klep

Bouwjaar: 1996

hallo ik rij een goeie drie jaar met mijn tigra , een heel mooi en goed onderhouden karretje. Nu is er maar een probleem die befaamde egr klep , inhouden stotteren , stilvallen je houdt het niet voor mogelijk. Nu 4 maand geleden heb ik ze laten vervangen in een officiele opel garage. Nu vandaag begint alles weer van te voren inhouden , stilvallen en ik ken de symptomen ik vrees dat er weer iets mis is met die klep . Mijn vraag is hier nu echt niets aan te doen ? Hebben alle opels daar last van of alleen de tigra s ? Ik ben al jaren een heel grote opelfan , maar ik weet niet wat ik hier mee moet beginnen ! iemand wat raad? alvast bedankt

opelfan

Geplaatst door opelfan (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

corsaatje1834 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je er al een motorspoeling in de tank gedaan??

opelfan (0), 19 jaar geleden

hallo corsaatje , ja de flesjes injectiereiniger die ik in het verleden gebruikt heb die zijn niet meer te tellen . Meestal helpen die wel een tijdje , maar het komt altijd terug . Met de nieuwe egr klep dacht ik daar van af te zijn maar heb vandaag toch nog maar een dosis toegevoegd , het lijkt toch weer wat beter .afwachten wat het brengt !!

opelfan (0), 19 jaar geleden

een spijtige zaak die egr kleppen , vandaag bij de opel dealer langs geweest om uit te lezen , echter geen foutcodes wat ik al had verwacht , want het motorstoringslampje heeft nog niet gebrand . De 5 maand oude egr klep zal onder garantie worden hersteld , in totaal de derde egr op drie jaar tijd . Vind ik alles behalve normaal .Als grote opelfan heb ik het hier moeilijk mee , opel bouwt vooruitstrevende wagens met een knap design en met een goede prijskwaliteitsverhouding , maar door zo een banaal probleem niet te kunnen oplossen !! ja dat kost klanten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.