Opel Astra: elektrische ramen

Bouwjaar: 1996

Ik ben in het bezit van een opel astra station uit 1996, hierbij wil ik graag mijn ramen elektrisch maken. Nu kan ik bij de sloop een komplete set uit een andere astra kopen, dit wil ik wel doen maar mijn vraag is kan je zonder meer een set inbouwen (is alles al voorbereid). De uitvoering die ik heb is x1.6xel sport.

schoffelmeer

Geplaatst door schoffelmeer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als t goed is is er geen draad voor bereiding in deze auto.

Willem

woesch (0), 19 jaar geleden

Ik heb ooit in mijn gsi elektrische ramen gebouwd. Het is te doen maar dan heb je ook de stekkers nodig die in de deur zitten. Wat ik had gedaan was een schema ergens opgevraagd en de kleuren bij getrokken. En elke keer meten (i.vm. kabelbreuk )
Het volgende probleem wat ik had was dat de glijstangen voor de ramen kwamen uit een vierdeurs en ik had een tweedeurs, dat moest ook weer met lassen aangepast worden. Was ook weer meten anders gaan de ramen iet helemaal dicht of ze gaan te ver en dan gaan ze door de beveiliging weer helemaal naar beneden. Ik zou zeggen bezind eer je begint. Ik ben drie dagen bezig geweest.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.