Opel Corsa: EPS probleem corsa B 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2i 16V

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn opel corsa B 1999. Het stuur stuurt naar links veel lichter dan naar rechts. Nu heb ik iets gelezen over het plaatsen van 2 pot meters, maar ik kan nergens een beschrijving vinden over het plaatsen van deze 2 pot meters. Degene die mij de beschrijving zou kunnen sturen (e.lintjens@hotmail.com) maakt mij heel blij.

Alvast bedankt!

Dutch_Psycho

Geplaatst door Dutch_Psycho (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

denk dat je naar de dealer moet
om het spul te laten calibreren
je hebt verschillende uit voeringen
mvg willem2

Dutch_Psycho (0), 15 jaar geleden

Nou, na een kleine 2 uur sleutelen en afstellen is het gemaakt. Heel simpel maar wel veel stelwerk. Door de 2 kapjes achter het stuur los te halen, zie je in het dashbord aan de stuurkolom een metalen kapje zitten. Maak de 2 torx schroefjes los en verwijder het kapje. Dan zie je nu al de sensor zitten. Ook deze zit vast met 2 torx schroeven. Maak deze iets los zodat je de sensor kan bewegen tot het stuur tijdens het rijden even zwaar naar zowel links als rechts draait. Schroef dan de sensor weer vast. That's it, maar het werkt grandioos en bespaart je bij de opel-dealer een hoop geld.

kleijn (0), 15 jaar geleden

nou dat is heel mooi
je wist het dus wel
mvg willem2

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.