Opel Sintra: Fabrieksalarm Opel Sintra

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: x30xe

Hallo,

Ik heb Sinds kort een probleem met mijn Opel Sintra CD x30xe.

Het gaat om het Fabrieksalarm. Sinds een paar dagen gaat het alarm soms ineens af, zonder enige echte aanleiding. Wel is het slecht weer geweest met veel regen en wind. Waarschijnlijk staat het alarm te gevoelig afgesteld.

Ik kan hem nu in principe niet op slot draaien want hij schakelt dan zelf het alarm in. Heb er geen werkende ab bij. Zie verder onder

Weet iemand hoe dit is af te stellen? Ben zelf al opzoek geweest ,zowel in de auto als op het net maar zonder echt resultaat.

Ik heb er ook een ab bij gekocht, maar deze is niet op de auto te programeren. Het is de officieele ab voor een Opel Sintra, Maar de dealer kreeg deze niet ingeprogrameerd. Wel heb ik de securitycode en dergelijke bij de auto.

Heeft iemand ervaring met deze problemen??

Ik zou er enorm mee geholpen zijn ( en de buurt ook )

Greetz Rickyvan

rickyvan

Geplaatst door rickyvan (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Sintra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Zit er onder de kap geen slot op de hoorn zodat je die kunt afschakelen?(het alarmsysteem op uit?)
dan ben je voorlopig van het probleem af, wil je het weer in werking hebben, dan zul je toch ergens moeten zien uit te vinden welk merk alarm er door opel (deze sintra's zijn in Amerika gebouwd in de pontiac montana/chevrolet venture/ oldsmobile silhouette fabriek en ja, ook de hier rijdende chevrolet transsport komt daar weg(is een pontiac met chevrolet badges)) Maar de ts 'en hier hebben bijna allemaal de alarmen allang uitgeschakeld (meestal clifford)(is het een clifford, dan moet je naar Fortuyn in den haag) maar dat hoeft niet altijd, ivm allerlei ellende van startblokkeringen, alarmen die spontaan afgaan etc etc..
aangezien je geen woonplaats hebt ingevuld, kan ik je niet een usa specialist in jouw omgeving aanwijzen, maar ik zou eens gaan vragen bij een opel dealer die ook GM usa verkoopt of onderhoud dan wel heeft gedaan.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Sintra of stel zelf een nieuwe vraag.