Opel Vectra: foutcode 19

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 v6

ja daar ben ik weer . nog steeds problemen met de vectra. na code 31 (was inderdaad niks , na het starten van de motor was het weg) heb ik een proefrit gemaakt . kick down en sport stand deden het ,maar niet zoals ik gewend ben. na een plof , alsof de ontsteking niet goed staat , rustig maar wel direkt naar huis gereden, weer uitgelezen en nu geeft hij code 19, ik word er niet goed van ! weet iemand een oplossing ?zodat hij gewoon weer zoals vanouds rijdt!!! ik heb trouwens net een andere krukas sensor geprobeerd maar hij geeft nog steeds dezelfde storing (in de sportstand en bij kickdown gaat hij in de begrenzer zo lijkt het in ieder geval) alvast bedankt (trouwens de mensen die mij al eerder hebben geprobeerd te ,nog bedankt voor de adviezen jullie zijn zeer zeker een aanwinst voor deze site) groeten jimmy

gtootje

Geplaatst door gtootje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

code 19 is verkeerd kukassignaal....dus wederom de krukassensor helaas...

gtootje (0), 16 jaar geleden

[quote=Opeltje]code 19 is verkeerd kukassignaal....dus wederom de krukassensor helaas...[/quote]
het lijkt me toch sterk dat 2 sensoren kapot zijn ,is er nog een andere mogelijkheid waardoor hij het verkeerde signaal krijgt. kan het een verkeerde kabel boom zijn ,ik heb mijn eigen kabelboom weer gebruikt. geeft hij dan ook de problemen die ik heb, als je de sensor los trekt slaat hij helemaal uit dus hij doet nog wel wat. zal een extra massa helpen ofzo??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.