Opel Vectra: foutcode P0170

Bouwjaar: 2002

Hallo collega's ik heb een probleem met een Opel Vectra C Z18XE,er treedt steeds een foutcode op met de code P0170 Rijk mengsel.Soms blijft hij 2500 tot 3000 kilometer weg en komt dan spontaan weer op.Ik heb de lambdasonde,luchtmassa meter en het motorstuurapparaat al vervangen maar mocht niet helpen.Wie weet er nog een optie.Groetjes Dirk.

dirk2281

Geplaatst door dirk2281 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

janh5107 (0) PRO, 18 jaar geleden

lees hem eens uit met eobd-software als de code erin zit. In freeze-frame data staan dan de gegevens waaronder de code is gezet.
J.E

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

dirk, deze foutcode wordt ook gezet als er een fout in het uitlaat systeem zit....dus controleer de kat eens goed. mogelijk zit deze voor de helft dicht....

dirk2281 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt alvast Jan en Opeltje ga ik beide proberen,ik geef nog wel een berichtje als het opgelost is.

zafiraatje (0), 18 jaar geleden

en al wat opgelost?

dirk2281 (0) PRO, 18 jaar geleden

Helaas nog niet opgelost heb een afspraak met de klant gemaakt.
Komt over twee weken pas weer in verband met vakantie.

dirk2281 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo ben weer even bezig geweest en de kat was in orde en eobd niet kunnen uitlezen.Wel heb ik de slang van de tankontluchting die aan het inlaatspruitstuk aangesloten zit los gekoppeld.Ook een nieuwe versie in de computer gezet en nu weer afwachten.Groetjes Dirk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.