Opel ZAFIRA-A 2002: geen druk op de koppeling na de motor eruit gehad te hebben en w

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z20LET, Motorinhoud (cc): 2

hallo,

ik heb laats me motor eruit gehaald van me opel zafira opc 2.0 uit 2002 en daarna van alles veranderd o.a de turbo alle pakkingen distributie en oliepomp en nog wat dingetjes voor meer vermogen maar na dat ik weer de motor heb ingebouwd werkt me koppeling niet meer.
weet iemand hier wat mer van of kan iemand me helpen??
en als ik de schakel mechanisme terug zet op de schakelstangen werkt me verschellingsbak ook niet meer goed ik heb alleen de onderste versnellingen dus 2 en 4 heeft dat miss met elkaar te maken? volgens een vriend van me is me schakel stang krom dus dat onderdeel wat op me verschnellingsbak zit waar de schakel kabels op gaan. weet toevallig ook iemand hier wat van?
hoop dat jullie me kunne helpen.

mvg jose

chichi

Geplaatst door chichi (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ronny530 (0), 6 jaar geleden

Waarschijnlijk is er met inbouwen van de motor iets grandioos misgegaan want als de koppeling en het schakelen voor de uitbouw nog in orde waren moet er wel iets verkeerd gemonteerd zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.