Opel ASTRA 2012: Geen vermogen tijdens optrekken en versnellen .

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A14NET, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 103

Na alle negatieve aandacht omtrent de e10 benzine, en op verschillende fora te hebben gelezen dat e5 voor mijn auto beter zou zijn heb ik de overstap gemaakt.

Ongeveer 2 weken nadat ik deze overstap heb gemaakt, komt de auto soms maar lastig en zwaar van zn plek. Hij lijkt weinig tot geen vermogen te hebben tijdens het optrekken en versnellen. Ik heb niet echt de indruk dat het benzineverbruik enorm gestegen is.

Ik ben langs de garage gereden, uitleg gedaan en de auto uit laten lezen. Maar helaas zonder resultaat. Sterker nog, de computer liet totaal geen enkele foutmelding zien. De medewerker kon ook niet iets aanwijzen in welke hoek het probleem zou kunnen zitten. Het probleem is ook niet constant. Afgelopen weekend moest ik even stationair de auto stil laten staan en ik had ineens weer vol vermogen.

Heeft iemand enig idee waar dit door veroorzaakt kan worden, en hierbij rekening houden dat ik niet heel veel verstand van motortechniek heb.

Mvg

Eggbird

Geplaatst door Eggbird (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1610) PRO, 4 jaar geleden

Even terug naar de andere brandstof en kijken of het probleem verdwenen of minder is , dan kun je uitsluiten of het aan het wisselen van de brandstof is . Kan toeval zijn dat het nu gebeurt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.