Opel Omega: geen vonk bij x25xe v6

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: x25xe

Hallo,sindskort zit ik met een probleem dat de omega niet wil aan slaan,heb hem uit laten lezen,had als foutcode de toerentalsensorregelaar,die hebben we intussen al vervangen maar noppes,zijn we verder gaan zoeken,conclusie was de injectoren spuiten gewoon benzine in maar de bougies vonken niet,dus geen vonk??????

waar zou dit aan kunnen liggen,we dachten zelf aan de dis of wat er ook aan vast mag zitten,heeft iemand hier ervaring mee gehad,kun je een dis uit laten meten etc.

wie o wie kan mij helpen of op ideeen brengen.

gr sjaak

sjaak30

Geplaatst door sjaak30 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

ik zou de wagen eens uit laten lezen en hier de exacte foutcode's doorgeven zodat w je verder kunnen helpen.

sjaak30 (0), 16 jaar geleden

hallo,zoals in het eerste bericht heb ik de auto al laten uitmeten,was de nokkenaspositiesensor,maar die is al vervangen zoals ik heb gezegd in mijn eerste bericht!!!!

iemand nog iedeeen?????

gr sjaak

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

ik vroeg om de exacte code. dus een p0xxx nr....dit omdat het mogelijk ook de krukas sensor kan zijn...en dit is ook een toerental sensor..

Willem12089 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hij spuit wel in opeltje.

dan zou de krukassensor moeten werken, als ik bij mij de krukassensor los haalt spuit ie helemaal niet in.

zou de sensor goed moeten zijn.

Willem

downforthecause (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik neem aan dat je getest hebt dat de bougie's vonken met een bougie in de bougiekabel en de bougie tegen massa aan.....Zit er een alarm op? later in gebouwd? De originele willen ook weleens problemen geven op de handzenders, je kunt de deuren openen met de afst.bed. van de sleutel? En in de middenconsole in de rij bij de schakelaars van je achterruitverwarming ed. brand er geen rood lampje van het alarm op de schakelaar?
De Disbobine wordt door het stuurapparaat aan massa gelegd dus je moet zowiezo op een pen 5 volt aansturing moeten hebben en een draad naar je stuurapparaat..
Toch geen draden of stekkers ergens nog los?
Is er nog meer aan de auto gedaan? Of is hij voor deze storing binnen gebracht?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.