Opel Calibra: Hele Aparte Probleem Calibra 8v Probleem Help Me Aub...

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: C20NE 2.0I

ik rij al 4 jaar in mijn calibra, sinds kort had ik mijn koppelingsplaten vervangen (set) + distrubutie riemset, toen alles was vervangen rijde ik naar huis, en de volgende dag starte hij nie meer, anwb sleep me naar een garage, die monteur zij dat hij de benzine pomp relais had vervangen, en hij rijde weer, maar nu GA IK DE PRBLEEM VERTELLEN ALS IK VOL GAS GEEF ROND DE 2500 TOEREN TOT 3000 STREKT HIJ NIET MEER SOEPEL OP, HET LIJKT ALSOF HIJ EERST NA DENKT EN DAARNA WEL HEEL SNEL OPTREKT NA DE 3000 TOEREN, EN OP DE SNELWEG ALS IK ROND DE 110KM A 120 RIJD OF MEER RIJD TRILT ME AUTO ALS EEN GEK EN ALS IK ME KOPPELING OP LEEG DOE TRILT HIJ ALSNOG EN ALS IK GAS ZELFS BIJGEEFT OP DE SNELWEG TRILT HIJ OOK MET DE AANGEGEVEN SNELHEID.

WIE KAN ME HELPEN... IK KAN AL DAGEN NIE SLAPEN HEHEHE

calibra-96

Geplaatst door calibra-96 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Calibra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

distributie zeker weten op tijd??drukgroep goed erop gezet

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Mogelijk een onstekingsprobleem. Vernevel in het donker wat water over de onstekingsonderdelen (bougiekabels, bobine, verdeelkap) en kijk of er vonken komen.
Alles wat vonkt moet vernieuwd worden. Vind je daar geen problemen dat is mogelijk het mengsel niet goed.

Is de uitlaat volledig gasdicht? Gaat er een storingslampje branden?
Doorrijden met dit probleem zal de katalysator vernielen en die zijn erg duur.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Klinkt inderdaad als een ontstekingsprobleem ( loopt op 1 cilinder minder ) of het mengsel dat te rijk is..

Even controleren en meten ( = weten )

calibra-96 (0), 14 jaar geleden

er brande geen geen storingslampje enmisschien is de drukgroep wel goed geplaatst, en of het distrubutie op tijd is gedaan dat zou ik niet zkkr weten, maar bedankt voor de reacties allemaal, ik ga zo naar de garage ff nalaten kijken, ik laat wel weten hoe wat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Calibra of stel zelf een nieuwe vraag.