Opel Corsa 1999: Hokt

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200

Goedendag allemaal
De Corsa heeft op 3 cillinders gelopen. We hebben de bobinebrug vervangen en bougies. Toen deden alle cillinders het weer. Maar hij blijft wel beroerd lopen. Hij loopt hoog stationair en niet meer harder dan 40. En hij hokt gewoon heel erg. Hij is van een jonge meid die nooit de tank volgooit dus hij rijd telkens op het laatste beetje benzine. En oh ja het motor lampje brand. We hebben geprobeerd hem uit te lezen maar dat lukt niet. Misschien hebben jullie nog een idee waar we kunnen zoeken. Ze heeft namelijk wel wat moeten werken om deze te kunnen kopen. Eerste auto he😉. Dus een garage is geen optie (is ie ook echt niet meer waard)

patricia98

Geplaatst door patricia98 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1555) PRO, 2 jaar geleden

Tja , hoe handig ben je , grote kans dat de katalisator defect is geraakt door het op 3 cilinders rijden , benzine is verbrand in de katalisator en kan deze beschadigd zijn , uitlaat los maken voor de kat en kijken of hij dan beter loopt , kun je tevens in de kat kijken hoe die er uit ziet.

patricia98 (0), 2 jaar geleden

Nou we hebben het opgegeven. Hij gaat naar de sloop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.