Opel CAMPO TFS 69 SPORTS CAB: Homokineet niet te vinden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 3100, Vermogen (kw): 80

Voor mijn oude Opel Campo (Isuzu Rodeo) zoek ik een binnenste homokineet voor rechtsvoor. Vreemd genoeg is die nergens te vinden (wel de wielkant), behalve een nieuwe as voor € 1650,00 bij de dealer maar dat is me voor een 19 jaar oude auto veels te gek, zeker omdat alleen de kooi en het binnenwerk kapot zijn. Op sloperijen staan deze auto's niet of nauwelijks en dan komt het nog eens kritisch omdat er 2 types zijn. Zou het niet mogelijk zijn dat je aan de hand van de maten van deze een andere vindt, Het zal toch niet zijn dat er tienduizenden verschillende homokineten zijn? Wie heeft een creatieve oplossing die werkt?

navicom

Geplaatst door navicom (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Campo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JdeP (5), 7 jaar geleden

Misschien is dit wat?

http://www.ebay.de/itm/Achsgelenk-Antrie...

Nr: 94312676 (301008)



Succes

navicom (0), 7 jaar geleden

Hmm, beter duur dan niet te koop zeggen ze wel eens maar het is wel veel geld voor een stukje metaal. Helaas lijkt deze niet voor mijn 3.1 liter Diesel. Ik zal eens uitvogelen of deze bij mijn auto past.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Campo of stel zelf een nieuwe vraag.