Opel Astra: hoog toerental

Bouwjaar: 1999

Hallo, bij het starten van mijn opel Asrta 1600 16v is het toerental 1500 en loopt dan op naar ong 1700. Hij blijft dit houden ook al is de motor warm. Ook na 10 kilometer rijden en je stopt voor een verkeerslicht hoor je het hoge toerental. Het vreemde is dat hij dit niet altijd doet is dit een normaal toerental of...................kan dit kwaad en wat zou het probleem zijn en is dit zelf te verhelpen?

alvast bedankt voor jullie reaktie.

groeten mark

mark7262

Geplaatst door mark7262 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Lisamik (0), 18 jaar geleden

Hallo Mark, ik heb dezelfde auto (x1.6xel 16v 101pk sw) en het zelfde probleem, het begon toen ik de tellerklok uit elkaar heb gehaald om chromen ringen te plakken een maand geleden voordat ik ringen had geplaatst heb ik mij dynamo vervangen nu rij ik al 6 maanden zo rond het gebeurt 1 keer per dag de volgende keren als ik de auto start rijdt hij normaal, de toerentaal loopt ongeveer`1500 tot 1700 en ongeveer na 5 min. zakt die weer terug en rijdt hij normaal, ik ben benieuwd wat voor adviezen jij krijgt,succes ermee groeten Amaiak,,

mark7262 (0), 18 jaar geleden

hoi lisa , ja ben ook benieuwd blijf het volgen zou ik zeggen en als ik een tip krijg mail ik je die wwl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.