Opel Combo: houdt in

Bouwjaar: 2005

Heb een probleem met een combo met een Z13dt motor. Waneer je gas lost en daarna terug en beetje gas geeft dan schokt de wagen 1à2 keer. De schok is het hardst voelbaar bij koude motor.We hebben de ecu al voorzien van nieuwe software,dieselkat al vervangen snapshot genomen,geen dtc in de ecu. Verder rijd de wagen vlot, alleen opmerkelijk veel roetuitstoot.Heeft iemand dit ook al eens voorgehad. PS turbo is stuk geweest en heeft daarbij wel wat olie binnen gekregen,maar dit is een 10000 km geleden.

werner11948

Geplaatst door werner11948 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

danny1929 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kun je misschien een afwijkende waarde aan de egr zien?
Verder zijn er nogal wat problemen met de common rail verstuivers.Heb je de bekende opbrengst/lektest al uitgevoerd?

werner11948 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb het probleem ondertussen gevonden en inderdaad de egr-klep was de boosdoener. Poeh Poeh is me dat een kl..te job om die te vervangen.Seg ben wel geintreseerd in die problemen met de verstuivers. Wij hebben er nog geen problemen mee gehad.Toch niet bij een Z13DT motor. GRTZ

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.