Opel Corsa D: Iets raakt de onderkant achter bij drempels en oneffenheden

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Beste mensen
Mijn corsa d 2008 raakt iets aan de onderkant achter bij nemen van drempels en ook bij oneffenheden op de weg! Zitter al nieuwe schokdempers op koffebak ook leeg gehaald uitlaat was ook goed,maar kan het niet vinden het probleem

Tcflohr72

Geplaatst door Tcflohr72 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 5 jaar geleden

Speling op de achteras?
Uitlaat kan op het oog vrij hangen , maar als de as in en uit veert veranderd de stand en kan de uitlaat de as toch raken , zoek eens naar een schoon slijtplekje op de as/uitlaat.
Eindstukje van de uitlaat raakt niet de bumper?

Tcflohr72 (0), 5 jaar geleden

Ik ga dat nog maar eens nalopen dan! Ik heb er niet echt veel verstand van maar ga een poging doen! Bedankt voor je advies! Het geluid wat je hoort bij nemen van een drempel of oneffenheden is een bonkend geluid iets van ijzer tegen ijzer?

Tcflohr72 (0), 5 jaar geleden

Het is toch de uitlaat inderdaad! Beugel er tussen gelast, het is nog niet helemaal weg dat geluid maar al een heel stuk minder! Binnenkort even kijken of het op een of andere manier helemaal weg te krijgen is! Bedankt voor je tip Kalaido 1 👍🏽

kaleido 1 (1680) PRO, 5 jaar geleden

Graag gedaan , bedankt voor de feedback en succes met de oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.