Opel Zafira: inbouwen carkit

Bouwjaar: 2001

In mijn auto zit een carkit van het merk nokia voor de 6310. Nu heb ik begrepen dat ik deze niet omgezet kan worden naar een nokia 3310, maar wel eenvoudig vervangen kan worden omdat de bedrading hetzelfde is. Wie heeft hiervoor een beschrijving, waar zit wat en hoe kom ik erbij.

MaJeDa

Geplaatst door MaJeDa (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

het hangt er helemaal van af waar de vorige inbouwer het kastje heeft ingebouwd..daar is geen standaard voor. waarschijnlijk zit hij achter het dashboard kastje.

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

kastje haal je er als volgt uit:

onder het kastje zit een zwart plastic paneel..deze zit onder het kastje vast met 2 klemmen die je er uit moet wippen met een schroevendraaier. aan de zijkant van de middenconsole zit deze vast met 2 torx schroeven. verwijder zo het paneel die onder het kastje doorloopt. als dit paneel weg is, zie je aan de onderkant van het kastje wederom 2 torx schroeven zitten. ook deze moeten los. daarna open je het kastje en zie links en rechts ook weer torx schroeven zitten. ook deze losdraaien...en klaar is klara.


Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.