Opel Astra 1.7 DTL: Inbouwen elektrische ramen

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Ik heb sinds kort een Opel Astra 1.7 DTL. De auto heeft momenteel geen elektrische ramen en ik ben van plan deze in te bouwen. Er zijn universele inbouwsetjes te krijgen.
Ik heb onlangs begrepen dat bij sommige Opel`s die vanaf fabriek geen elektrische ramen bezitten de bedrading wel aanwezig is in de portieren. Heb de deurpanelen nog niet verwijderd, maar als de bedrading daadwerkelijk aanwezig is, heb ik dan voldoende aan de originele schakelaars en de 2 originele motoren voor in beide portieren?

Eddie2485

Geplaatst door Eddie2485 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

zit er bij je astra voor 99 procent zeker weten niet in helaas..

danny gsi 16v (0), 19 jaar geleden

ik zal als ik u was ook liever geen universeel setje aanschaffen das alleen elende! het werkt 3maanden en daarna mag je zelf je ramen weer sluiten pff schaf gewoon een origineel setje compleet aan. Probeer het eens op : marktplaats erg veel spullen vaak voor de astra g grt danny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.