Opel Vectra: Irritante pieptoon bij constante snelheden..

Bouwjaar: 1996

Beste mensen,

Ik rij een 2.5i V6 vectra met 90.000km op de teller. Deze heb ik al sinds 76.000km en ben het ene probleem na het andere tegen gekomen. Gelukkig is alles in BOVAG garantie gemaakt.

Nu heb ik een ENORM irritant geluid, en dat is bij constante snelheden veel te duidelijk aanwezig. Als ik 50 rij en ik hou de snelheid via de cruise control constant op 50 hoor ik het geluid de hele tijd, wat de speakers overstemt.

Dit geluid is bij alle constante snelheden, of het nu 30km/h is of bij 120m/h in de 5e versnelling... Het geluid blijft!
(Als ik het gas induw verdwijnt het)

Nu ben ik naar de dealer geweest waar ik de auto heb gekocht h, Kia Berendsen, deze vertelde mij dat bijgeluiden niet via de BOVAG zijn verzekerd om te maken. Maar als je zo'n geluid hebt, wat elke week harder wordt, dan moet er toch ergens wat kapot zijn??

Is het een lager, en zo ja... valt dat dan onder de BOVAG garantie? Ik ben bang dat ze het niet maken omdat een versnellingsbak uitelkaar halen te moeilijk is en veel werk?

Hopende dat iemand me wil helpen!
MVG.

M. de Haan

mennodh

Geplaatst door mennodh (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Is het alleen in zijn 5???

Bij mij giert de versnellings bak ook iets, maar wordt niet erger, dit kan af en toe best opvallen dat geluid

Het gaat hier om een vectra 2.5 v6 '96

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.