Opel ASTRA-G-CABRIO: Kachel word niet warm

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z18XE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Bij mijn auto word de kachel niet warm. Waterpomp is pas vervangen samen met de riem. Motor blijft tijdens het rijden goed op temperatuur. Als ik file moet rijden loopt de temperatuur wel iets op en soms gaat het lampje van de circulatie branden. Door een hoger toerental daalt de temperatuur weer. De slangen die naar de kachel gaan blijven koud terwijl alle andere slangen warm worden. Als de motor koud is en ik de bovenste slang bij het schutbord loskoppel loopt er geen water uit. Als ik in die slang blaas komt er wel water uit de stalen buis die uit het schutbord steek. Heb vanmorgen de slang rechtsonder los gehaald met een klem erop om de te kijken of er wel water uit de leiding komt die achterom de motor loopt. En daar kwam water uit. Ontluchten is het niet.

Zit er ergens een klep of kraan die automatisch gaat en kapot kan zijn?

Martien001

Geplaatst door Martien001 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Martien001 (0), 6 jaar geleden

Niemand op gereageerd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.