Opel astra G 2.0 DI cdx: km teller knippert mee met richting aanwijzer

Bouwjaar: 2000

Hallo allemaal.
Ik heb nu iets vreemds, zodra ik mijn richtingaanwijzer naar links of rechts zet knipperd mijn kmteller verlichting mee.
Ik heb alle lampen voor en achter al los gehad maar hij doet het nog. Nu weet ik niet of het kwaad kan maar het is hinderlijk. weet iemand raad?
alvast bedankt.

woesch

Geplaatst door woesch (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

remco9422 (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij is dit redelijk normaal. Tis een kwestie van de klemspanning van de accu die inzakt als er een gebruiker aan staat. Dan gaat inderdaad de boel lichtjes meeknipperen. Net zoals thuis, als je een lamp aan hebt en je schakelt de waterkoker in, dan dimt het licht ook ff. De spanning zakt gewoon iets in. Niet gevaarlijk in ieder geval. Zeer zeker wel hinderlijk. Zou een betere stabilisator op moeten zitten...

Gr.
Remco

woesch (0), 19 jaar geleden

Ik ben ook al naar de dealer geweest en die vertelde mij een slechte accu....???? Vreemd de accu is een jaar oud zou niet mogen. Maar ja als het verder geen kwaad kan dan zal het wel goed zijn. Toch bedankt voor de reactie.

Groeten Woesch

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Is je aarding wel helemaal in orde.... als je aarding niet goed is gaan er namelijk ook meerdere dingen (vooral lampen) mee knipperen....

Als het echt je accu is mag hij niet stuk zijn met 1 jaar en krijg je volgens mij een nieuwe (andere) mee.

r.obelink (0), 19 jaar geleden

Mijn accu ging met 2 jaar kapot en werd door de garage zonder te zeuren omgeruild, en bij een diesel is dat volgens mij geen goedkope accu.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk toch nog steeds ergers je aarding.....
Dan krijg je rare lekstromen....

Een accu gaat idd soms "zomaar" kapot, er zit meestal 2 jaar garantie op en dan krijg je idd een nieuwe!!!! Ze gaan tegenwoordig veel sneller stuk dan vroeger!!! Maar ze kosten ook veel minder dan vroeger!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.