Opel Astra: Koelvloeistof Astra 1.4NZ

Bouwjaar: 1993

Ik heb een astra 1.4NZ en de wagen loopt heel erg goed(vebruik van auto is 1 op 12.5) en ik heb geen olieverbruik en geen koelvloeistof verbruik en geen witte rook.. ook geen extreme temperaturen(nooit hoger als de helft).. maar de koelvloeistof is donker van kleur(vind dit maar raar)Olie heb ik onlangs ververst en is na 2000 km nog steeds helder....Wat is daar gebeurd (hoop niet koppakking)???Hebben ze het ergens mee gemengd ????..En wat moet er normaal voor een spul in(anti-vries of koelvleistof)Alvast bedankt voor de moeite....

lemmingsbeest

Geplaatst door lemmingsbeest (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Niks aan de hand!!.

Ik zat laatst bij mijn vectra ook eens dat tankje open te draaien, was ook helemaal donker, ik denk dat het komt van de ouderdom van de vloeistof.

tip: ververs de koelvloeistof eens, kan je m gelijk winterklaar maken.

Meestal zit in koelvloeistof dat je bij de automat. zaak haalt al antivries in, staat meestal op de kan tot hoeveel graden onder 0 hij beschermt tegen bevriezen.

Willem

kasperht (0), 18 jaar geleden

Inderdaad, heb het vaker gezien bij auto's met oudere koelvloeistof. Kan zelf redelijk richting zwartig gaan en behoorlijk onfris ruiken... Gewoon verversen en het is opgelost (evt. kan je na aflaten koelvloeistof nog even het koelsysteem met water spoelen, om eventuele troep eruit te krijgen).

lemmingsbeest (0), 18 jaar geleden

Oke Bedankt......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.