Opel Omega: koelvloeistofafsluitklep, OPELTJE?

Bouwjaar: 2003

Bij mijn omega lekte koelvloeistof uit de koelvloeistofafsluitklep. Omdat ik dit bij mijn vorige omega ook heb meegemaakt was het voor mij een bekend verschijnsel (slijtage onderdeel na 150000 kilometer moet kunnen.) Toch moet het een onderdeel zijn wat niet vaak kapot gaat aan de reacties te merken van het opel magazijn.. Wat schets mijn verbazing na 3000 km met de nieuwe koelvloeistofafsluitklep gereden te hebben lekt hij weer. Dit begon nadat ik de ecc. op eco zette. Nu wel weer gewoon op auto (dus airco aan) en nu lekt hij niet meer. Achteraf heb ik voordat de oude klep vervangen moest worden ook wel eens met eco gereden (waarschijnlijk door ouderdom van die klep herstelde hij zich niet zelf)
Op zich werkt alles prima en de airco doet het ook goed maar toch klopt er iets niet. Kan iemand mij helpen. Vast bedankt

m.vr.gr. André

avonk

Geplaatst door avonk (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

avonk (0), 18 jaar geleden

Opeltje, de meeste denken dat ik het waarschijnlijk over de schroefdop heb op het koelvloeistofresevoirvat, maar ik weet dat jij wel beter weet. Zou je over mijn vraag willen nadenken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.