Opel Vectra: Kortsluiting mbt rem? DRINGEND!!

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1700

Toen ik vanmiddag mijn wagen wou starten stond deze nog op handrem en in achteruit waardoor hij even achteruit schokte. Toen ik hem daarna wou starten ging brandde er geen enkel lichtje meer van mijn dashbord uitgezonderd de handrem. De wagen sloeg dus ook niet meer aan. Toen ik de sleutel eruit nam bleef mijn radio spelen en mijn handremlichtje branden. Dit kon ik blijkbaar enkel oplossen door de rem in te duwen... Als ik mijn handrem afzet brand er niets van mijn dashbord. De startmotor slaat dus ook nietmeer aan (geeft zelfs geen klik)dus het contact opzetten of demareren laat enkel nog het lichtje van de handrem (niet van de batterij- of voorverwarmingslichtje)branden en de radio spelen... Kan iemand mij soms helpen, aub?

vectra 17d '92

Geplaatst door vectra 17d '92 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Massakabel die aan de motor of versnellingsbak zit gebroken of maakt slecht contact.

Hans

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Waarom plaats je de vraag nu weer Jan je hebt al antwoord gekregen op de vorige topic .Zo word het allemaal er onoverzichtelijk.

https://problemcar.nl/topic/opel/kortslu...

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.