Opel Corsa: Kosten onderhoudsbeurten Opel

Bouwjaar: 2011, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.2

Hallo Allen,

Om een of andere reden kun je op het internet bij Opel niet achterhalen wat de prijzen zijn van de onderhoudsbeurten, in mijn geval de 30.000 km beurt.

Andere merken doen daar meestal niet moeilijk over maar bij Opel ligt dat schijnbaar anders.

Ook al een mailtje naar Opel Nederland gericht maar slecht een wazig antwoord: In antwoord op uw vraag laten wij u het volgende weten. Er zijn geen standaard prijzen voor het onderhoud meer beschikbaar. De prijs voor een onderhoudsbeurt wordt bepaald op basis van een aantal variabelen. Voorbeelden hiervan zijn kilometerstand, leeftijd, en technische details van de auto. Per beurt kunnen er ook nog extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het vervangen van ruitenwisserbladen, banden of distributieriem. Hierdoor kan de prijs per beurt verschillend uitvallen. (Raar antwoord, vroeg alleen om de kostprijs van een 30.000 km-beurt van een 1 jaar oude auto.)

Iemand een idee waar ik de prijzen van de onderhoudsbeurten kan achterhalen of heeft onlangs iemand zo'n beurt uit laten voeren?

prijs_stunter

Geplaatst door prijs_stunter (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Problemcar is bedoeld voor het oplossen van technische problemen aan/van uw auto.
Voor informatie betreffende reparatie- en/of onderdeelprijzen verwijzen we u door naar reparateurs zoals garages, dealers enz.
De prijzen kunnen door omstandigheden dusdanig verschillen dat dit niet relevant is voor plaatsing op deze site.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.