Opel Omega : Koude start op drie poten lopen

Omega 2.0 16v X20XEV loopt soms bij de koude start erg onregelmatig gedurende ongeveer 30 sec, geen storingslampje. Het lijkt er op dat hij op drie poten loopt. Even gas geven en het is weer klaar maar niet goed natuurlijk. Heb al even door de vragen heen gelezen en kom hier verschillende eventuele oplossingen tegen. Nu zou ik van jullie graag weten in welke volgorde ik het best kan gaan zoeken of als iemand een andere oplossing heeft graag.

bougies wisselen
temp. sensor vervangen
bougies kabels vervangen
EGR klep reinigen
bobine vervangen

pemann

Geplaatst door pemann (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

ik zou alles doen behalve de bobine vervangen!

pemann (0), 17 jaar geleden

Waar vind ik mijn temperatuursensor, iedereen heeft het over een blauwe stekker maar deze kan ik niet vinden, alvast bedankt

stefan84 (0), 17 jaar geleden

heb je eens in de cilinderkop gekeken ?

Stefan

Willem12089 (0) PRO, 17 jaar geleden

temp sensor motorregeling in de inlaat dacht ik, en inderdaad anders in de cilinder kop zoeken

moet met goed zoeken te vinden zijn

Willem

pemann (0), 17 jaar geleden

Gevonden, zit tegen het schut-bord aan aan de bijrijderszijde en het is wel degelijk een blauwe stekker. Bedankt allen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.