Opel Astra: Lekke kachelradiateur?

Bouwjaar: 1993

Ik krijg een vettige waas op mijn ramen als ik de kachel aan heb. Alleen aan de bestuurderskant meer dan aan de passagierskant. Heb ik een lekke kachelradiateur?? Ja hé? Of zijn er nog andere mankementen denkbaar die deze verschijnselen tonen? Mijn koelvloeistof is (nog) op peil, dus ik ga ervan uit dat het een klein lek is en probeer dan ook eerst een pil.
Als dat niet helpt wil ik die radiateur zelf vervangen, kan ik daar een beetje fatsoenlijk bij of moet het hele dashboard eruit?

O ja, de auto is een Astra 1.7 td Isuzu.

Simon10904

Geplaatst door Simon10904 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ramon9280 (0), 19 jaar geleden

als je kachelradiateur lek is zou je ergens onder je dashboard koelwater moeten zien en je kan het ook ruiken als de motor warm is . of hij zweet een beetje door dan zou je af en toe een druppel moeten zien .
ik weet niet precies waar ie zit maar ik denk dat het dashboard er uit moet of als je geluk heb alleen de middenconsole als dat kan.

groeten Ramon

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Kan eruit na demontage van de middenconsole. Dashbord hoeft er niet uit. Komt vaker voor. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.