Opel Overig : LFR problemen

Hallo,
Regelmatig bekijk ik deze (top)site en wat mij opvalt is dat er echt heel veel problemen zijn met de zgn LFR's (nullast regelaar).
Nu vraag ik mij eigenlijk af wat Opel (GM) hier mee doet/gedaan heeft. Ik bedoel, is er ooit een terugroep actie geweest om die dingen te modificeren of te vervangen? Want als ik dit zo bekijk is het echt een productie of ontwerpfout van Opel geweest en zou Opel dit kostenloos moeten vergoeden, ook bij auto's buiten de garantie want als ik er nu 1 vervang, is hij over 2 jaar weer stuk. Aangezien deze vrij prijzig zijn is dat kassa voor Opel!

Mvg Mark

mvb8032

Geplaatst door mvb8032 , lid sinds 19 jaar geleden

4 Reacties

Opeltje PRO, 18 jaar geleden

opel doet hier niets meer mee....wel hebben ze voor bepalde types nu gemodificeerde lfr´s in de omloop gebracht.

mvb8032, 18 jaar geleden

Dat is lekker dan dat ze er niets meer mee doen... Hebben ze er wel wat aan gedaan dan (kostenloos?) en zo ja wanneer was dat dan want daar heb ik nooit iets van mee gekregen.

Mvg Mark

Opeltje PRO, 18 jaar geleden

opel heeft er nooit iets aan gedaan voor garantie/terugroep acties.

Phoenix PRO, 18 jaar geleden

licht ook niet echt aan opel zelf maar aan de euro norm die op deze motoren van toepassing is. bij de wet geregeld dus!!!!

ze gaan vaak defect door vervuiling d.m.v carderdampen. En naar mijn iedee hebben meer merken hier last van hoor en niet specifiek opel.

groetjes Thijs!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.