Opel Astra: locatie kiekert

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: C14NZ

Beste mensen,

Onlangs heb ik een setje gekocht waarmee ik mbv afstandbediening mijn cv kan bedienen. De module wil ik het liefst aansluiten bij de kiekert, wat in principe rechts zou moeten zitten bij de van de voetruimte van de bijrijder. Ik heb de kap daarvan verwijderd en ook de handschoenenkastje verwijderd, ik kan echter de kiekert niet vinden. Ik tref alleen diverse connectoren aan en een metalen behuizde kast wat volgens mij de ECU is. Achter de kap aan de linkerkant van de bestuurders voetruimte, tref ik twee grote connectoren aan, welke naast elkaar zijn geplaatst. Bij het verwijderen van de rechter connector werkt de cv niet meer. (deze connector bevat overigens 12 pinnen). Ik vermoed dat ik ook via deze connector (ipv op de kiekert) de boel kan aansluiten, maar ik kan geen pinout aantreffen van de connector en heb ook niet veel resultaat met het doormeten van de pinnen.
Is hiervan een pinout schema verkrijgbaar, of kan dit iemand aan mij beschrijven? Zo nee, zijn er andere locaties waar de kiekert zich kan bevinden?



mvg Abdel

Abdellos

Geplaatst door Abdellos (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jeroenbreuer (0), 16 jaar geleden

Achter die metalen plaat zit de aansluiting voor de CV.

Voorzichtig weghalen en je vindt wat je nodig hebt!

Abdellos (0), 16 jaar geleden

Bedankt, heb de kiekert inmiddels in mijn handen :-)

mvg Abdel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.