Opel Vectra: lpg g3 koltec

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Hallo mijn vectra loopt stationiar op lpg stotterend maar op benzine niet tijdens het rijden rijd hij goed zowel op benzine als gas .
Weet iemand wat het euvel kan zijn?

loves

Geplaatst door loves (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Vectra-paul (0), 16 jaar geleden

Dit probleem treed op na ongeveer 100000km in elektrisch schema Kotec is dit M1=stappenmotor waar mee de glasklep word geregeld en stationair.
Deze gasklep verdeeld de vier slangen naar elke cylinder. Het beste is deze M1 met gasklep te demonteren (vande slangen) en op de werkbank uitelkaar tehalen in de gasklep zit voor elke cylinder een wigvormig opening die eindigt in een spleet van 0.4 mm, dezespleet is voor stationiar toerental en is soms wat vervuild voorzichtig schoonmaken eventueel pakking vervangen en controleren op afdichting.
Daarna gaat de overgang van stationair naar groot gas geleidelijk. Dit is geen werk voor beginners ga anders naar een LPG inbouw station.
vectra-paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.