Opel Vectra: lucht massa sensor

Bouwjaar: 1998

Beste sleutelaars, Met mijn vectra 2.0 dth heb ik het volgende probleem. De auto houdt in bij 3000 toeren, schokkerig rijden.
Net bij de dealer geweest. conclusie: de maf sensor is niet kapot, met een nieuwe het zelfde euvel. Op de tech2 geeft de mafsensor echter bij stationair toerental 317 iets / per nogwat. Ik heb niet onthouden welke eenheid. Dit moet volgens de monteur ongeveer 400/450 zijn, hij pendelt tussen de 317 en 400. Wie weet wat er aan de hand kan zijn. p.s. vacuumslangen zijn uit voorzorg vervangen dit naar anleiding van een vorig topic. Uitzoeken bij de dealer gaat nogal wat manuren kosten, heb ik er wel voor over maar dan moet het wel worden opgelost, uiteraard geen garantie.

alvast bedankt, Bert

bert1175

Geplaatst door bert1175 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

p.trustfull1 (0), 19 jaar geleden

Ik herken dit ook bij mijn vectra 2.o dth. Tijdens het rijden lijkt erop dat bij 3000 tpm de motor het wat zwaarder krijgt en niet meer vlot doorklimt in toeren. Ik blijf ook vol spanning wachten op reacties.

vast bedankt, Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.