Opel Zafira 2.0 dti: Luchtmassameter vervangen en kopen

Hallo,

Kan ik bij een auto onderdelen handelaar (bijvoorbeeld Brezan, of Apco) een luchtmassameter voor mijn 2.0 DtI kopen. Zo ja, moet ik nog ergens op letten tijdens het inbouwen?

Alvast bedankt.

Arjan

longdude6634

Geplaatst door longdude6634 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

LMM zijn redelijk speciefieke onderdelen en daarvoor kom je al snel bij de dealer uit.....Brezan heeft ze niet geloof ik

MiniJack (0), 19 jaar geleden

Arjan, ik heb er al twee keer eentje moeten vervangen. Bij de dealer niet te betalen. Ik heb op internet een nieuwe weten te scoren voor 100 euro en later een tweedehandsje (getest en goed). Ik heb misschien nog wel het adres van de man, hij had toen ook nog een nieuwe liggen. Ook voor een heel leuk bedrag.
Bij de dealer ben je echt de hoofdprijs kwijt. En dat voor een stukje plastic met wat electronica. Overigens heeft iemand me ook wel eens getipt (achteraf) dat een schoonmaakbeurtje met een niet agressief middeltje (geen remmenreiniger dus :-) ook wel wil helpen. Ze worden nl erg snel vervangen. Is meestal ook wel noodzakelijk, helaas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.