Opel Omega: Melding "safe"op display autoradio na verv. accu/locatie koelvl.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 DTI

Beste,
Ik heb een Omega b station uit November 2000. Gisteren heb ik de Accu op traditionele wijze vervangen. Hierna werkt alles nog behalve de (in middenconsole geintegreerde) autoradio. Bij het drukken op de volumeknop waardoor hij normaal geactiveerd wordt geeft ie nu enkel kortstondig de melding "safe". Hiervoor werkte hij normaal. iemand een idee hoe ik hem weer aan de praat kan krijgen.

Verder heb ik al enige tijd de melding koelvloeistof controleren. Met het koelvloeistofpijl en de koeling van de motor is niets mis. Iemand enig idee waar ik de sensor kan vinden en wat ik er het beste mee kan doen zodra hij gevonden is?

Bij voorbaat dank.

mvg
Daniël

danielm

Geplaatst door danielm (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pierre (0), 17 jaar geleden

hallo, waarshijnlijk moet je je radio terug activeren omdat de stroom onderbroken is geweest men heeft dit gedaan om dieven te ontmoedigen ,van zodra hij zonder stroom komt te zitten, uit je wagen gehaald dus , heb je een code nodig om hem terug te activeren, kijk even op het probleempje dat vandaag ook is geplaatst je( de autoradio decoderen) groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.