Opel Astra: middelconsol eruithalen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Ik wil graag het consol, waar mijn radio ed, en mijn boordcomputer in zit eruit halen.
maar hoe krijg ik dat voor elkaar????? moet mijn radio eruit?? of meer???

hoor het graag

Groeten

Opel Astra Sport

Geplaatst door Opel Astra Sport (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

daninja (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je de zoekfunctie gebruikt en dan astra en middenconsole invoert kom je verschillende topics tegen waar het beschreven staat.

Krekeltje_Astra (0), 17 jaar geleden

Verwijder eerst het kapje rond de sigaretten aansteker... verwijder het bakje net boven uw assenbak
dan maak je de vijsjes los die je te zien krijgt als je de assenbak openklapt (zouden er meen ik 4 moeten zijn )nu zou je de assebak moeten kunnen verwijderen.. alst nog wat klemt je hand door de opening steken van het bakje en dan langs de achterkant nog wat bij duwen... rustig aan doen.. het komt wel los na wat peuter werk..

nu moet je je radio der uit halen (met tork sleutel en speciale klemmetjes als het de originele nog is) dan het bakje dat je er achter vind er uit halen. dan zou je op nog een paar schroefjes moeten stuiten langs de linker en rechterkant waar de radio heeft gezeten.. Die losdraaien... Volgens mij heb je nu alle schroeven verwijdert en kun je het paneel rustig losmakende ventilatie knoppen kun je gewoon naar achteren duwen en het paneel kun je naar voor halen.. Achter je TID zit een klemmetje pas daar een beetje mee op dat doet soms wel eens moeilijk.

Een raad die ik je geef doe het rustig aan en neem je tijd... als je te snel wilt werken of je hebt geen geduld dan kan het zijn dat er wel eens stukken gaan kapotgaan ofzo... het kan allemaal wel iets hebben maar natuurlijk ook niet geweldig veel e... en als het kapot is kost het centjes.

Grtz Kim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.