Opel Vectra: moeilijke eerste start

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

hallo ik ben in bezit van een vectra c met een 2.2 diesel motor , deze heeft bij elke eerste keer dat ik hem start moeite om aan te slaan , de rest van de dag gaat het wel vrij vlot, heb er 4 nieuwe gloeiers in gedaan , heeft iemand een idee?

jjjbusscher

Geplaatst door jjjbusscher (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jos baert (0), 13 jaar geleden

Ik heb dit ook al voorgehad , dit kwam na een nacht of lange tijd stilstaan dat de brandstof afloopt. dit heb ik verholpen door de aanzuigleiding aan de filter van de brandstof iets in te korten .(als dit nog kan ?) Deze zat er nogal losjes op. Het kan natuurlijk ook op een andere plaats bij het aanzuigen voorkomen.
Als de leiding doorzichtig is en je ziet en luchtbel is het prijs . Ook zoals bij jou s'morgens na de eerste start slecht , en dan de hele dag weer normaal.

mvg JOS ,

jjjbusscher (0), 13 jaar geleden

jos ik ga het proberen of dit op deze manier verholpen kan worden, bedankt je hoort of het geholpen heeft

jjjbusscher (0), 12 jaar geleden

uiteindelijk was het probleem de accu deze had na een korte rit te weinig vermogen om de brandstof pomp goed aan te sturen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.