Opel Zafira 1.8 Elegance: Motor hapert

Bouwjaar: 2000

Ik heb sinds enige tijd problemen met mijn zafira na een tijdtje gereden te hebben neemt die zomaar in toeren af (houdt dus in) en vervolgens gaat het lampje van de motor branden.
Ook als ik voor het stoplicht stil staat slaat die soms af en vervolgens gaan een aantal lampjes branden waaronder het motor lampje.
Ik heb deze enige tijd geleden voor een grote onderhoudsbeurt bij de kwikfit gehad, hierbij zijn o.a. ook het olie en luchtfilter vervangen.
Zij konden naderhand geen oplossing bieden voor dit probleem, hierna naar de opeldealer geweest, zij dachten eerst aan de luchtmassa meter deze vervangen echter euvel blijft hierna dachten zij aan het stuurapparaat echter zij konden mij niet met zekerheid vertellen dat het hieraan ligt .
Zij zeiden wel dat het hoogstwaarschijnlijk hieraan kan liggen, echter dit apparaatje kost ca 900 euro, zij zeiden ook eenmaal ingebouwd dan kan de oude niet terug geplaatst worden.
Hebben jullie hierop een antwoord

Kuipe054

Geplaatst door Kuipe054 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

imitatie luchtfilter gemonteerd? (denk het wel bij kwikfit) dan gaat het lampje inderdaad aan en foutcode op luchtmassameter...zijn de problemen na de beurt gekomen (dus na het vervangen van het filter)?

Kuipe054 (0), 19 jaar geleden

Het is wel hierna gebeurt
Opel dealer denkt nu aan het stuurapparaat ?
is dit wel de oplossing ?

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

dat kan ik op afstand nooit zeggen he,...


Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.