Opel Meriva: Motor trilt en klinkt vreemd

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1700

Sinds twee dagen klinkt mijn 1.7 cdti anders en trilt de motor met name tussen de 900 en 1500 rpm ik heb met een obd kabel van mijn zwager en opcom software uitgelezen , de enige fout die er uit komt is een glowtime relay mallfunction (not present) ik heb ook nog een voor een 1 van de 4 cilinders uitgeschakeld om te kijken of hij misschien op 3 poten liep maar dat is niet het geval . Wat wel op valt is dat het toerental bij terug lopen (gas los en koppeling in) soms even tot 500 rpm. Zakt en dan snel gecorrigeerd wordt naar 900 rpm.
Iemand enig idee ?

fasteddy2006

Geplaatst door fasteddy2006 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Meriva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 8 jaar geleden

Wanneer is het brandstoffilter voor het laatst vervangen ?
Hoe staat je oliepeil ?

fasteddy2006 (0), 8 jaar geleden

Oliepeil is goed , controleer ik regelmatig , moet zeggen dat ie ook bijna geen olie gebruikt of verliest , brandstofvilter weet ik niet , zal eens kijken , maar zou ik dan ook niet vermogen moeten missen , het voelt aan alsof slechts 1 of 2 cylinders minder brandstof krijgen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Meriva of stel zelf een nieuwe vraag.