Opel Vectra: Motorelaktronica verklikkerlicht

Bouwjaar: 1999

Vanavond gereden met de caravan achter de auto op cruise control gezet. Dit ging allemaal goed tot dat ik een brug of viaduct over ging. Als ik omhoog ging niets aan de hand reed ik naar benedendan ging het verklikkerlampje één of twee maal branden daarna bleef het weer uit. Kan dit kwaad want ik ga binnen kort op vakantie naar het buitenland en krijg daar niet graag pech. Wie kan mij verder helpen?

chom

Geplaatst door chom (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Robbie10017 (0), 19 jaar geleden

Als er een storing in de motorelectronica zit dan moet de dealer dat kunnen uitlezen op een computer. Als dat niet zo is, dan kan het misschien zo zijn dat het totaalgewicht van de combinatie zo hoog is dat de motor dat heuvelaf niet kan afremmen. Misschien dat het lampje gaat branden als de cruise control "merkt" dat de auto harder gaat dan de ingestelde snelheid maar dat niet kan bijregelen. Als u het niet vertrouwt zou ik even langs de dealer gaan om het storingsgeheugen te laten uitlezen.

chom (0), 19 jaar geleden

Ben al eens eerder weggeweest met de caravan achter deze auto en heb het niet eerder gehad. vandaar mijn vraag

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

ik zou de boel inderdaad eens uit laten lezen...


chom (0), 19 jaar geleden

De luchtmassameter was defect. Meteen maar vervangen en kijken hoe die het nu doet.

Jaydeem15209 (0), 19 jaar geleden

kan aan mij liggen, maar dat ding wordt erg vaak vervangen tegenwoordig..... gebeurt dat eerlijk, of gaat het om de centen?

Omdat hij nogal wat kost

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

nee wouter deze dingen gaan nu eenmaal veel stuk dus......

chom (0), 19 jaar geleden

Hij koste inderdaad een paar euro,s maar de auto heeft het zeer goed gedaan met de caravan er achter naar kroatië. Gaf geen problemen meer. Hij was dus echt defect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.