Opel Astra 17 DTL station: motorelektronica lampje

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Mijn motorelektronica lampje begint onder het rijden geregeld te branden, de motor houdt dan in en kan niet meer sneller rijden dan zo`n 110 Km. Wat is hier aan de hand ?

b.v.d.
Harrie

slomoslomo

Geplaatst door slomoslomo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

kan van alles zijn helaas....uit laten lezen bij de dealer.

TimV (0), 19 jaar geleden

Heb hetzelfde gehad met m'n Astra. Het probleem was de luchtvolumesensor. Verschillende collega's met een Astra hebben dit ook gehad, en telkens was de oorzaak hetzelfde!

slomoslomo (0), 19 jaar geleden

Wat zijn de kosten van een luchtvolumesensor, is dit hetzelfde als een luchtmassameter en kun je het eenvoudig zelf repareren ?
b.v.d.
Harrie

TimV (0), 19 jaar geleden

Ik denk wel dat je het ook luchtmassameter kan noemen (komt op hetzelfde neer).
Hoeveel het kost en of het eenvoudig te repareren is weet ik niet... bij mij was het een leasing-wagen dus ik heb hem gewoon bij de Opel-garage binnen gebracht.

jagerdj (0), 19 jaar geleden

Vorige week laten vervangen kosten van het onderdeel zijn ¤ 230,-- excl. BTW!!! (heb zelf een 2.0dtl maar neem aan dat de kosten van deze LMM niet veel uiteenlopen)En een LMM kan je niet repareren heel af en toe hoor je wel eens dat men de LMM reinigt maar het probleem komt dan vroeg of laat terug.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.