Opel Vivaro: Motormanagement en STOPlamp branden alweer !!

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9DTI

Ik had deze week al een bericht geplaatst over een gemolten draadboom van mijn vivaro, waarop ik geen reactie(s) op heb gekregen. Zoals ikzelf al had gemeld was de auto weer gerepareerd door de dealer. Deze heeft een deel van de draadboom vervangen volgens zeggen en er is een nieuwe accu geplaatst. Echter na een 50km rijden verder te zijn heb ik dezelfde storing weer in mijn Vivarootje. De rekening van de reparatie heb ik dus nog niet eens binnen en de storing zit er alweer. Mijn vraag, hoe kan er een stuk draadboom wegsmelten en een zekering van maar liefst 70 ampére terwijl er verder niets te vinden was. Hopelijk is de draadboom niet weer weggesmolten want ik begin écht grijze haren van deze auto te krijgen. Wie weet een oplossing of een mogelijke oorzaak voor dit probleem.

En een topic zomaar afsluiten ivm met negatieve berichten is geen optie vind ik.

mvgr

Gerrit

gvanee

Geplaatst door gvanee (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

En een topic zomaar afsluiten ivm met negatieve berichten is geen optie vind ik.

Lees de forumregels maar eens door en heb je de reactie wel gelezen die geplaatst was?

Hans

gvanee (0), 16 jaar geleden

Dag Hans, ik begrijp werkelijk niet waar je het over hebt.

Ik heb gevraagd of er iemand is die een mogelijke oplossing heeft en krijg 2 x een bericht via mijn mailbox binnen waarvan er eentje een ongeldige link is of ziets en de andere was van jou!!
Dus ik begrijp kennelijk iets verkeerd denk ik of er is sprake van communicatie storing of iets dergelijks.
Ik zit weer met hetzelde probleem denk ik en stond vanavond echt weer langs de A27 met een auto die vanaf het begin alleen maar ellende heeft veroorzaakt. Dus als ik zelf iets verkeerd heb gezegd of geschreven dan is dat aan mijn frustratie's te wijten.

mvgr

Gerrit

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Gerrit,

Via mail geantwoord op bovenstaande vraag geantwoord.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.