Opel Astra: motormanagementlampje

Bouwjaar: 2000

Hoi

Als ik mijn Astra 2.0 D cdx start gaat na korte tijd (na uit te zijn geweest) het motormanagementlampje branden. Zolang ik geen gas geef blijft het branden. Na 1 keer gas geven is het weg, en komt dan ook niet meer terug. De auto vertoont op zich geen problemen met rijden. De garage heeft de computer van de auto al een keer uitgelezen ,maar heeft geen storingen kunnen vinden.
Volgens de garage zijn er twee geheugens in de computer die de storingen opslaan, in beide was geen storing waar te nemen.
Heeft iemand een idee wat dit kan wezen, en nog belangrijker ,kan het kwaad.

Groet

René

rene9537

Geplaatst door rene9537 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AstraGTC (0), 19 jaar geleden

Heb ik momenteel ook aan de hand. Bij mij is er een gloeikaars stuk. Lampje gaat branden, motor staan 2 minuten aan en lampje gaat uit. Een defect gloeikaars kan je makkelijk zelf even uittesten. Trek de kabels van de gloeikaarsen af en neem een lang stuk draad. Houdt de ene kant op de plus van de batterij en tik met de andere kant op de kop van de gloeikaars. Als deze een kleine vonk trekt is de gloeikaars ok, zie je niets, dan is ie defect.
Met dit weer heb je er geen last van, echter als het kouder begint te worden ga je problemen met starten ondervinden.

grtz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.