Opel Corsa: motormanagementlampje

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Wagen heeft na een ongeval vooraan enkele maanden stil gestaan . Bij het plaatsen van een nieuwe batterij en enkele Km gereden te hebben begon het oranje lampje met motorteken te branden . Laten resetten zonder foutcode te geven en alles was terug OK . Na enkele dagen begon het zelfde lampje terug te branden van bij de start tot men het contact terug afzet . Men heeft de uitlaat vervangen van voor tot achter door een nieuwe . Ook de katalysator is vervangen . De wagen heeft een tweetal weken goed geweest zonder problemen en nu is het oranje lampje daar terug ! Wat kan er nog dit probleem veroorzaken ?Bedankt op voorhand voor de nuttige tips .

vwgti

Geplaatst door vwgti (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

nou ik denk toch dat er begonnen moet worden met de storingen uittelezen.

groetjes jan.

roygsi (0), 17 jaar geleden

inderdaad

ik weet niet of het een flink schade ongeval was of een klein deukje, maar blijkbaar is er een sensor of de bedrading ervan beschadigd ( dat loopt het misschien nu op met al dat vochtige weer)

het kan eigelijk alles zijn :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.