Opel Astra: Motorstoring

Bouwjaar: 1994

hoi ik ben in het bezit van een astra stationcar van 94 het is een 1600 16 klepper als ik weg rij gaat het even goed maar dan begint hij te stotteren en slaat af ook als je gas wil geven gebeurt er niets, als hij een paar keer is afgeslagen dan start hij weer en rijd vervolgens weer redelijk maar je voelt hem toch blijven stotteren we hebben de bougiekabels en egr klep al vervangen maar dit verbeterde niets wie kan mij helpen met dit probleem'
vr,gr,Bert

Bert1160

Geplaatst door Bert1160 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ceesie1583 (0) PRO, 19 jaar geleden

Foutcode ??
groetjes ceesie

astrafreak23 (0), 19 jaar geleden

ik heb diezelfde problemen .
klopt het ook dat als je wagen afslaat dat je even moet wachten voordat je weer kan starten?
dat heb ik namelijk .
motor slaat af ff 5 min. wachten en hij slaat weer aan.
opel heeft uitgeleszen en kan niks vinden.
de meeste mensen waar ik het aan vraag (dealer,opel forum,astra forum)zeggen bijna allemaal bobine en ontstekings module.

gr daantje

Bert1160 (0), 19 jaar geleden

Hoi Ceesie,Daantje

Computer gaf geen foutcode aan terwijl de auto stond te pruttlen,de monteur in de garage stelde voor om injectiepomp reiniger te proberen en het lijkt er op dat het werkt hij loopt momenteel goed,afwachten wat er gebeurt als we een paar dagen verder zijn.
groeten Bert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.