Opel astra 17 dti 2012: Motortemperatuur en verwarming

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1700, Vermogen (kw): 100

Al vanaf ik deze wagen 2 geleden heb gekocht zijn er al problemen met de motortemperatuur en de verwarming. Hij is al 2 keer bij een officiële garage binnen geweest maar daar kunnen ze het probleem niet detecteren . De wagen wordt heel slecht warm . Als ik naar het werk rij stijgt de motor temperatuur pas na een 10 tal km met de verwarming op. Zet ik de verwarming uit is de wagen na 5 min al op 90 graden . Maar zodra ik dan de verwarming opzet zakt de motortemperatuur onmiddellijk met 20 graden en duurt het weer en eeuwigheid voor de motor terug naar 90 graden gaat. De verwarming moet ook echt op max staan voor er degelijke warme lucht uitkomt.
Ze hebben al een nieuwe waterpomp gezet en ik heb recent een nieuwe thermostaat gestoken . Maar toch helpt het niet . Iemand een ander gedacht ?? Want ik begin het stilletjes moe te worden.

andy brepoels-1

Geplaatst door andy brepoels-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.