Opel Astra: Nat onder de voetmat

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4

Hallo
Ik zit met een probleem : er zit nl. nat onder mijn voetmat ( kant van de bestuurder) . Ik vraag me af van waar dit zou kuunen komen .De afvoer is vrij , maar de auto staat meestal buiten en met de snuit naar beneden .
Iemand een oplossing ?
Mvg en alvast bedankt.
Caje.

Caje

Geplaatst door Caje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Raymondcorsa (0), 16 jaar geleden

je zal met een tuinslang je auto nat kunnen spuiten en met de deuren en ramen dicht kunnen kijken of je het aan de binnenkant naar binnen ziet komen, moet je wel ff de bekleding een beetje opzij leggen.

roygsi (0), 16 jaar geleden

ik gok je kachelradiateur.

dus check je koelvloeistofpeil en je interieurfilter

interieurfilter zit onder je raam, dus motorkap open en dan de lange plastic kap achterin wegschuiven.

het kan zijn dat er water door je interieurfilter komt via je raam en plastic kappen niet goed gemonteerd. hierdoor water in je auto. natte filter vernieuwen en plastic kappen ( parafanplaat en waterafdekplaat) goed tereugzetten.

koelvloeistofpeil checken, als je kachelradiateur lek is komt deze lekkage onder je voetmatten. je opvangbak van je kachel zit in het verlengde van je handrem, onder je middenconsole. deze bak kun je losklikken van onderaf. kijk maar eens.

haal zowieso alle natte matten weg en laat dit goed drogen. doe je dit niet dan komt er roest en heb je straks gaten onder je voeten.

kan ook nog zijn dat er al een gat zit en dat het water van onderaf komt.

have fun met je zoektocht en wees blij dat het weer lente wordt en hopelijk wat minder nattigheid!

Caje (0), 16 jaar geleden

Hallo
Ik vind het eigenaardig dat het peil van de koelvloeistof altijd hetzelfde blijft.
De auto is een tijdje terug in de garage geweest voor onderhoud en de filter was nog in orde zei hij.
Mvg
Caje.

vectra b29 (0), 15 jaar geleden

heb je toevallig extra kabels in je auto gelegd bijvoorbeeld voor een versterker of iets dan zou je ff moeten kijken waar je kabel naar binnen gaat en daar ff een beetje kit in drukken want waarschijnlijk ben je dan een dopje kwijt en dan gaat het water langs je voorscherm naar binnen heb ik ook al gehad maar na een dotje kit is het probleem verholpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.