Opel VECTRA-C: Noodloop rond 2000 toeren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: Y20dth, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 74

Help!! Mijn naam is André, woonachtig in Zuid-spanje. Na veel bloed zweet en tranen vraag ik om hulp bij het volgende: deze opel vectra C bouwjaar 2003, motorcode y20dth diesel, gaat steeds in noodloop rond de 2000 toeren in de vijfde versnelling. Trek ik stevig door in de vier tot 3000 toeren, kan ik naar de vijf en uren rijden boven de 120 km/h. Op het moment dat ik afrem en de 2000 toeren benader gaat ie weer in de noodloop, waarna geen vermogen.
Reeds uitgewisseld: vacuüm solenoids, alle vacuüm slangen en knietjes gecontroleerd, EGR klep, llm, brandstofpomp gereviseerd, temperatuur sensor op EGR behuizing. Codes zijn afwisselend: p0620, p1481, en als eerste terugkerend p0300. Het gekke is dat als de noodloop inslaat, de airco stopt en de wervelkleppen veranderen van stand. Verder meet ik 13.2 tot 13.4 volt bij stationair lopen via mijn diagnose computer. Help!!! Ben ten einde raad

Technoshare

Geplaatst door Technoshare (0) PRO , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

venedijk (0) PRO, 7 jaar geleden

Heb je ook een verklaring bij de foutcodes?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.