Opel Corsa: olielek

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1700

Ik heb deze auto in mei gekocht niets aan de hand (geen olielek).Twee weken terug heb ik de olie vervest en toen zijn de problemen begonnen,ik kreeg en olie lek tussen de moter en versnellingbak,we gaan er de moter in het voorjaar er uit halen om het te herstellen ????.Mijn vraag is of er iets op de markt is om die lek te stoppen tot het voorjaar !!!!!!!

beton

Geplaatst door beton (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Weet je al waar de lekkage exact vandaan komt?? schoon en droogmaken, en daarna motor laten draaien tot lekkage zichtbaar wordt. Als je de motor er nu al uittakelt is diagnose stellen meestal niet meer te doen.

beton (0), 12 jaar geleden

IK denk dat het de bourage of olie-keerring,want de versnellingsbak lijkt me sterk (het kan iiiiii)

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Let goed op !!! De olie kan ook boven vandaan komen. bv langs de cilinderkoppakking, klepdeksel of zelfs een zg vriesplug. In al die gevallen hoeft de motor er niet uit. Als de krukas keerring lekt kun je volstaan met het verwijderen van de versnellingsbak en het vliegwiel.

Leo007 (0), 12 jaar geleden

Misschien heb je dat schroefje onder je auto te hard vastgedraaid

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.