Opel Astra g: oliepeil

Bouwjaar: 1999

De boordcomputer geeft tijdens het rijden een paar keer aan "oliepeil controleren'. Als ik de olie peil zie ik dat het niveau 3mm onder het max zit, dus, te weinig olie denk ik niet dat het is. weet iemand hier raad mee wat het probleem zoukunnen zijn. soms is er de melding wel 3x per rit (30km)

met vriendelijke groet

Dirk

AstraGTC

Geplaatst door AstraGTC (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

basje (0) PRO, 20 jaar geleden

er is waarschijnlijk opgelost met nieuwe software in het display dat moet bij de dealer gedaan worden. als het dan nog niet over is waarschijnlijk sensor in het carter defect. succes basje

AstraGTC (0), 20 jaar geleden

ik heb mijn wagen van november vorige jaar en vanaf toen tot vorige week heeft ie het nooit gehad. Kan dat zomaar? ineens een softwarefout?

basje (0) PRO, 20 jaar geleden

is moeilijk te zeggen heeft de auto net een beurt gehad dan???basje

AstraGTC (0), 20 jaar geleden

Toen ik hem had gekocht had ie net een grote onderhoudsbeurt gehad. Er staat nu 87500km op, op 90duizend krijgt opnieuw een beurt. dertussen is niet in de garage geweest.

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

zou ook eerst voor de software gaan...

AstraGTC (0), 20 jaar geleden

hartelijk dank, bijde volgende beurt ga ik het zeker vermelden!

nogmaals dank!!

dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.