Opel Corsa: ombouw uitbouwen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 16v

hallo met erik heb een vraagje moet bij de richting aanwijzerhandel zijn
hoe kan ik het beste tewerk gaan en wat moet er allemaal los

mvg erik

erik let

Geplaatst door erik let (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

dit is een corsa c?? onder eerst je handle waar je je stuur mee kunt verstellen verwijderen als je hem naar benden klapt zie je een inbus boutje zitten,dan draai je aan de onderkant van die plastic kap de schroefjes eruit effe spiegeltje erbij of als je jong bent op je rug ,dan draai je je stuur zodanig dat je op die plastic kap links en rechts een klein lipje ziet zitten die doe je heel voorzichtig met een klein schroevendraaiertje loswippen,breken snel af dus kalm,dan pak je de onderste helft weg dan pak je de bovenste helft weg misschien je stuur effe in de onsderstestand zetten dan zie je je richtingaanwijzerschakelaar zitten die zit met 2 klippen geklemt boven en onder even met je vingers om hoog en omlaag drukken dan valt je schakelaar er zo uit effe de stekker eraf ,klaar,monteren tja omgekeerde versie.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

mijn eerdere versie.Hoi,het is gelukt (daar was ik ook niet bang voor)maar soms heb je een volgorde die je moet aanhouden om dingen van dashbord ed. te demonteren.
Gewoon onder schroefje verwijderd,plastic handvat van stuur klem verwijderd(stuur is in hoogte verstelbaar)toen toch maar op z'n ouderwets met twee handen eentje boven en eentje onder ,de twee delen losgetrokken,achter het stuur zitten niet twee schroefjes maar plastic klemmetjes,eventjes voorzichtig met een klein schroevendraaiertje uit de vergrendeling gewipt,en toen kon de bovenkant verwijderd worden,daarna zaten er nog twee schroefjes van die vanbovenaf verwijderd moesten worden zodat ook de onderkant eraf viel.

Online

erik let (0), 16 jaar geleden

oke robby heb het vanochtend gedaan
was makkelijk en simpel als je het weet
harstikke bedankt voor je tips

mvg erik

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

graag gedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.