Opel Astra G 2.0 16v Sport: Onregelmatig toerental en heel slecht starten

Bouwjaar: 1998

Vorige week begon het. Terug van vakantie had ie 4 dagen stil gestaan. Na het starten liep de auto stationair heel onregelmatig. Dit hoorde je, eigenlijk zag je het niet aan de toerenteller. Verder is het zo dat ie slecht aanslaat. Je hoort de startmotor wel vlot draaien en na flink doorstarten, stottert ie aan. Deze manier van starten is er nu ik zo over denk een beetje ingeslopen. Ik heb het eerder opgemerkt.

De auto is naar de dealer geweest. Zag ze bougies eruit halen en er weer in plaatsen. Een slang is door geblazen, maar uiteindelijk hebben ze niets gevonden en gaven ze mij de schuld aan de uitlaat (sebring einddemper en middendempervervanger). Dit geloof ik niet, want vanaf de motor grand prix vorig jaar zit dit er al onder. Wie biedt mij uitkomst of heeft topics waar ik mijn conclusies uit kan trekken.

Bij voorbaad dank,

Jeroen

Jeroen N5393

Geplaatst door Jeroen N5393 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ComTech (0), 20 jaar geleden

Kan een vuile LFR klep ookwel stationaire luchtregelklep genoemd (er zijn vast nog meer benamingen voor)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.