Opel Vectra: ontkoppelings pedaal

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Hallo, kan iemand zeggen wat er fout is , ik kan niet meer ontkoppelen Ik dacht eerst de kabel , maar deze heeft geen kabel . Het zou een pompje zijn aan de versnellingsbak , het systeem is hydrolis. Is dit gemakkelijk te vervangen of moet er de versnellingsbak af

Dalemans

Geplaatst door Dalemans (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Jan

Het kan inderdaad een koppelingscilinder zijn die kapot is,ene zit bij de bak,en de hulp cilinder zit bij het koppelingspedaal..als een van deze 2 kapot is,hoeft de bak er niet vanaf..indien je deze vernieuwt,even ontluchten na montage.

Maar eerst even kijken waar nu het probleem zit,blijft het pedaal op de vloer liggen ?

Gr Stefan

alfons262 (0) PRO, 14 jaar geleden

om de cillinder bij de bak te vervangen moet de bak er wel af,hij zit namelijk in het koppelingshuis.

Dalemans (0), 14 jaar geleden

Neen het pedaal ligt niet op de vloer ,maar heeft ook weinig of geen weerstand . Hoe kan ik te weten komen welk pompje kopot is ?

wim65 (0), 14 jaar geleden

Je kunt het best eens kijken of er remolie onder het koppelingshuis hangt als daar niets aan te zien is is het de pomp aan de koppelingspedaal gebeurt wel eens ,olie van remreservoir is toch niet te ver leeg geraakt? anders gewoon even ontluchten
groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.